torsdag 12 februari 2009

Nostalgi

Som många av er redan vet så åkte jag efter studenten (för typ en livstid sedan!) till USA som AuPair. Jag åkte tillsammans med min kära vän Karin, och efter att ha gjort en lång historia kort så blev det så att vi till slut bodde i samma familj och tog hand om ett tvillingpar (som var 3 månader när vi kom dit) och en 4- årig tjej tillsammans. (Nädå, att avlöna två au-pairer var inga problem...)

Hur som helst, vi jobbade måndag till fredag och hade lediga helger som ofta innebar att vi åkte in till San Francisco för att shoppa/parta loss med nyfunna vänner/titta på sevärdigheter.
Helgerna var alltid sköna avbrott och det är två låtar som jag vet att vi alltid satte på högsta volym i bilen när vi cruisade in mot SF på Freeway 80, i familjens SUV och sjöng för allt vad vi var värda till:Sister Hazel- All for youMatchbox 20 - Push

När jag hör de här låtarna idag så kommer jag ihåg den sugande känslan i magen som vi alltid fick när vi kom runt sista kurvan på vägen och hela San Fransisco "cityline" uppenbarade sig för oss med Alcatraz i förgrunden och Golden Gate bridge en bit bort. Vi behövde köra över enorma Bay bridge över bukten för att komma in till staden. *ryser*
Alingsås i all ära- men SF är en fantastisk stad som jag någon gång verkligen vill återkomma till!How about that view? :)

1 kommentar:

  1. Tack för den minnestrippen Malin?? Jag drog på högtalaren på högst volym och har skrålat för fulla muggar!! Fick också den där känslan i magen och otroligt så bra jag kom ihåg texterna. När jag ser baybridge får jag dock både bra och dåliga vibbar!!

    Kramar från din sängkamrat:-)

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••