fredag 13 mars 2009

Från en pingla till en annan

...! Visserligen är det förbjudet i Sverige att någonsin tycka att något man gjort är bra, tycka man själv ser fin ut eller tycka att man presterat något bra- men vadå, man är väl inte sämre än att man kan bryta jantelagen lite såhär en fredagkväll i sin ensamhet? ;)
...och bjuda på ett kort på en helt nyfrissad pingla:I morse när jag gick över torget på väg till butiken så fick jag ett infall att sticka in huvudet på Salongen precis bredvid vår butik och kolla om någon möjligen hade en tid senare på eftermiddagen. Det fanns det (som synes!), och såhär blev resultatet. Frissan utmanade mig till att klippa lugg och jag är ju inte den som fegar i första taget :) Jag blev nöjd, och barnen kände knappt igen mig när jag kom och hämtade på dagis.
Sådär ja! Då har jag fått visa upp mig så det räcker för ett bra tag framöver!

6 kommentarer:

 1. Vad fin du är i nya frissen! Alltid kul med lite förändring :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt!! Modigt gjort. Fast du kunde ju väntat tills jag kommer så hade jag kunnat gjort det, har ju klippt dig förr ;-)

  SvaraRadera
 3. Fin du är i håret!
  Ja, bara i vecka 5 ca än så länge. Känns hur roligt som helst! Känns så långt kvar bara. Hanna sa inte så mycket, men Nathalie blev överlycklig, planerade bla att bebisen skulle sova jämte henne osv.
  Hälsa familjen!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Wohooo va snyggt Malin!!

  SvaraRadera
 5. Modigt av dig, o snyggt blev det med!! Hoppas du har en bra helg!

  SvaraRadera
 6. TYcker du blev skitsnygg!

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••