tisdag 10 mars 2009

Helgen som gick

En intensiv helg ligger bakom mig!
I lördags var det dags för den stora Stämpel- och Scrapmässan på Svenska mässan i Göteborg där vi ställde ut med butiken. Fantastiskt roligt, precis som i höstas.
Orutinerat nog glömde både jag och Camilla kamera, så lite bilder från min råååsa telefon får duga istället:


Camilla och vår hjälp Therese i montern.


Liten överblick..

Natten mellan lördag och söndag spenderade jag och C på grannen Gothia Hotel, vilket var helt underbart! På lördagen gick vi ut och käkade god mat, drack vin och avslutade sedan dagen med en saftig drink längst upp på ena tornet- i deras bar skybar Heaven 23. Lyx!

Vi var hemma på söndagkvällen igen vid ca 8 på kvällen, efter att först varit i Vårgårda och lämnat tillbaka hela butiken igen.

Mycket godis köptes på mässan också (vi hann bytas av och springa runt och titta lite!)... bland annat:Lite av det här ska jag nu sätta mig och scrappa med! Stefan jobbar 24- timmars pass idag/kväll/natt så jag är gräsänka här ikväll. Men det finns ju saker att sysselsätta sig med, som sagt.

1 kommentar:

  1. Vilken härlig och grymt snygg monter ni hade!! O vad mycket fint du shoppat.. jag tycker det verkar hel kul att kunna göra så fint som ni kan. Kan man få en kurs en gång? för o prova-på? hihi

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••