torsdag 5 mars 2009

A lot like Lotta

Idag hade vi en ilsken liten tjej här på morgonkvisten, vilket fick oss att föra tankarna till en viss fröken på Bråkmakargatan.
Olivias bebis Lillan var bråkig med henne en bra stund och till slut hävdade hon bestämt att hon ville ha en ny Lillan.
-Vi kan inte köpa en ny Lillan, hon är för dyr, försökte både jag och Stefan utan resultat. Arg som ett bi stegade O upp för trappan (med hälarna först), skrikandes som en galning. Resten av oss satt och åt frukost och lyssnade på när O röjde runt på sitt rum och efter ca 10 minuters gap kom hon ner för trappan i full fart iklädd röda glittriga strumpbyxor, ett gult linne och en vit kofta med en fullpackad rosa ryggsäck.
- Nu tänker jag rymma hemifrån, bölade hon när hon började klä på sig overallen.
Efter övertalning om hur ensamt det skulle bli utan henne så gick hon med på att ändå äta frukost. Men hon hade inte bestämt sig riktig ännu, huruvida hon tänkte stanna kvar hemma eller inte, lät hon oss veta. Nu såhär på kvällen sover hon gott i sin egna säng :-)
♥♥♥

Mitt USA-album växer vidare. Den senaste LO:n handlar om Brad, vår värdpappa. En riktig all-american-man med lite för mycket av allt. (Hawaiiskjortor var ett av hans signum, något varken jag eller Karin var vidare imponerade av)I söndags var vi en sväng på Ikea för att bland annat hämta reservdelar (=skruvar) till Olivias säng.


Min lilla familj (som visst inte är så liten längre?) utanför varuhuset.


Hugo håller koll på inköpslistan. Töserna var "i Småland" som O säger. (=lekrummet).

Imorgon blir det en lååång dag, då vi ska packa ner halva butiken och ta med oss den till mässan i Gbg på lördag-söndag. Det ska bli SÅ roligt att stå på mässa igen, och den här gången har jag och Camilla bokat hotell mellan lördag-söndag. Underbart! På lördagkvällen tänkte vi koppla av så gott det går och gå och äta lite mat och dricka gott vin. Längtar nästan mer till det än till själva mässan :)

3 kommentarer:

 1. Åh vad härligt det låter med hotell! Men kanske mindre skoj med obstinat femåring! För hon är väl fem nu? Shit vad tiden går snabbt!
  Vi ses på lördag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad är det för en mässa?

  SvaraRadera
 3. Hehe...vilket temprament :) Det ser vi här hemma ibland med.

  Vad roligt med mässa! Hoppas ni får en rikgigt fin helg!

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••