måndag 16 mars 2009

Lilla Edet

Igår jobbade Stefan mellan 8-21. Bara tanken på att vara hemma hela dagen med 3 uttråkade barn fick mig att rysa, så jag skickade ett sms till Linda på lördagen och frågade vad de hade för sig eller om vi var välkomna att hälsa på, på söndagen?
Vi var så välkomna, så efter att vi kört S till jobbet, svängt in till Maxi för ett knippe tulpaner och hem för att äta frukost så satte vi sedan kosan mot Lilla Edet.

Vi kom dit strax efter elva. Vi fick äntligen träffat lille 3-månaders Alvin som vi ännu inte kramat på, och gick husessyn (igen!) i deras alldeles nybyggda, fina, STORA hus. Kaffe, prat, middag, efterrätt, kaffe igen och besök på lekplatsen hann vi med innan klockan var 5 och vi åkte hem igen.

Hugo var as wild as ever, och satte väl skräck i lugna fina Emil. Söt är min lille gubbe iallafall, och tur är väl det- annars vet man inte vad som hade hänt :o


Emil och Hugo

När vi kom hem kl 18 var jag helt slut i både huvud och kropp efter att ha (försökt!) jagat Hugo hela dagen. Tack Linda (och Björn!) för en mysig dag- vi återkommer när ni har vilat upp er ifrån oss ;)

Idag var en rolig dag också, jag fick glada besked från scraptidningen på mailen! 12 LO:s ska skickas in för publicering längre fram i vår/sommar :) Hurra vad roligt!

5 kommentarer:

 1. grattis!! Ser fram emot det!! duktiga du!

  SvaraRadera
 2. Skoj med så många publiceringar! Ser fram emot det!

  SvaraRadera
 3. Wow va skoj med så många Malin-alster i tidningen! :-) Grattis!

  SvaraRadera
 4. WOW!!! Så kul att få kika på Malin layouter i tidningen!

  Duktiga du!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det roligt med en skiftarbetare i familjen. I vår, är det ju jag själv och inte är det nått bättre.

  Stor GRATTIS! till dina tidnings LO´s. Rätt person på rätt plats...

  Kram.

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••