tisdag 31 mars 2009

Tisdag

Jobbat som vanligt idag, slutade klockan 15 dock. Skönt! Dagen blev hysterisk eftersom det fullkomligt vällde in ordrar på mailen fortare än vi hann packa dem! Dessutom var det många köpsugna kunder i Vårgårda idag så idag var en bra dag i affärsvärlden!

En LO visar jag som jag gjorde på maran och som jag egentligen tänkte skicka till tidningen, men nu ska jag istället använda den till ett annat projekt här hemma så då kan jag lika gärna visa den här i bloggen! Underbart kort som vår vän Tord har tagit och som jag inte ville överdekorera...Tack Karin för clip och lån av stans!

Lille H gillar att göra allt som vi andra gör i familjen, även sitta framföra datorn! Idag fångade jag honom när han förvånat hittade sig själv på skrivbordet på datorn :)Nu på kvällen utmanade Moa och S mig på ett par låtar Guitar Hero där jag inte kunde skryta med resultatet :s

Vi säger ett stort GRATTIS till fina Helena, hennes David och storasyrran Hilda som har fått en ny familjemedlem: Ebba! Vi kommer och hälsar på när ni orkar!

2 kommentarer:

 1. Hej
  Baileys då? Ochså gott som efter dinner. Ok med den andra, men jag kan lika gärna besöka er som att det skall till Vårgåda först. Är ju ledig hela dagarna just nu :-)
  Vi syns i kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefin LO, härligt foto!

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••