måndag 2 mars 2009

Pink is the colour

Min mobiltelefon är på upphällningen och har varit besvärlig med mig ett bra tag.
I vår familj är det så att mannen uppdaterar sig med nya mobiler när det "behövs" och frugan då ärver mannens gamla (som för henne då visserligen blir en rejäl uppdatering mot den hon hade innan...) . Jag har (till synes!) inga höga krav när det gäller mobiler men för er som känner mig vet att jag inte skulle klara mig länge utan att motionera sms-tummen. Så eftersom mannen nu bytte telefon för inte så länge sedan så såg jag nu min chans till att förvärva en sprillans ny telefon!
Sagt och gjort. Jag knatade in på Telenorbutiken, slog ett öga på utbudet (de tekniska listan bryr jag mig inte nämnvärt om) och hittade med en gång min telefon:


Nu var det ju så att den ändå hade massor av bra finesser såsom stegräknare, 2 GB minneskort med plats för typ 2000 låtar, 3,2 megapixelkamera, bloggfunktion och annat lull lull, men det var ju som sagt inte det som fångade mitt hjärta :) Det var ju färgen som avgjorde såklart. Och när säljaren påpekade att det medföljande headsetet också var rosa visste min lycka inga gränser

Imorgon har jag pärlan i mina ägor!

2 kommentarer:

  1. Vilken Underbar telefon nu blir jag avis... dock funkar inte telenor och inte telenorbutiken här i stan för mig. Men ack vad sugen jag blev på den där söta lilla saken. Hoppas du blir nöjd med den. Kommer du ha kvar samma nr?

    SvaraRadera
  2. lol...man har helt klart olika krav på sin telefon. Jag köpte ny innan jul och jag skulle ha den 8,1 megapixelkamera. Detta för att jag alltid har med mig telefonen, men i regel glömmer kameran. Färg?...svart så klart.

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••